Most olvastam a 15 éves összefoglalót az oldaladon. Meglepő mennyi minden történt ennyi év alatt. Még mi Zlin tulajok is tőled és az oldaladról értesültünk csomó információról a típussal kapcsolatban. Hiánypótló amit csinálsz.

Gratulálok a ” Lesz-e jövőjük” című oldalhoz! Meglehetősen jók az írások, s eléggé hiánypótló manapság, főleg a hajós része.

Engedd meg hogy ezúton fejezzem ki írásban is maximális elismerésemet azért, amit a MAGYAR REPÜLÉS érdekében önzetlenül teszel! Bárcsak sok ilyen ember lenne ebben az országban mint te, akkor nem itt tartanánk!

Ez úton köszönöm, hogy vetted a fáradságot és írtál így legalább meg spóroltam magamnak egy gutaütést. Mert ki mentem volna a családdal a Dunára. De így ezt elhalasztom akkora amikor újra méltatják a magyar repülőket. Bár az idei repülőnap sejttette velem ezzel érje be mindenki mert többet nem ér a jelenlegi vezetésnek a magyar repülés. További sok sikert és egy nagy adag erőt a munkádhoz.

Kedves Zoli!
Gratulálok a honlapodhoz, és az augusztus 20.-i légiparádékról írt cikkedhez külön is. Kemény legény vagy, sajnos az illetékesek nincsenek erre tekintettel. Sajnos, ma az a „divat”, hogy le sem sajnálják a hatóságok a civil véleményeket. Te csak küzdj így tovább, egyszer hátha eredménye is lesz.
Üdvözlettel:
Józsi

Szia Zoltán!

Én csak szeretném megköszönni, hogy működteted ezt az oldalt. Ha ez nem lenne, akkor lemaradtam volna az idei Nyíregyházi repülőnapról, mert nem csináltak neki elég nagy reklámot. Így viszont lett egy klassz vasárnapom

Gratulálok az ötlethez infókhoz fotókhoz, kár hogy nem becsüljük eléggé a műszaki emlékeinket, sőt döbbenet hogyan bánunk velük.

Csak igy tovább!!!Sok sikert!!!zobddb

Gratula, csak így tovább, szép munka.

hello! nagyon jó az oldal! =) csillagosötös:D
üdv: zoli

Nagyon nagyon gratulálok ehhez az oldalhoz Neked!! Nem kevés munkád, időd lehet ezen gyűjtemények összeállításában, de ez GAZDAGON elismerést érdemlő, mivel ezen adatok összegyűjtése, rendszerezése még néhány hatóságnak (Pl.: légügy) is nehezére esne. Ha gondolod, néhány helikopterrel (MI2) kapcsolatban tudok Neked segíteni, hogy ezen adatbázist naprakészebbé tehesd és tökéletesíthesd. CSAK ÍGY TOVÁBB, SOK SIKERT!